

TriMet Board of Directors Strategy Session

Wednesday, March 29, 2023 – 9:00 a.m. to 12:30 p.m. University of Oregon, 70 NW Couch St, Portland, OR 97209

AGENDA

9:00 Opening remarks (10 minutes)

Presenters: Dr. Linda Simmons, Board President Sam Desue, Jr., General Manager

9:10 Financial Overview & Fare Proposal (20 minutes)

Presenter: Nancy Young-Oliver, Executive Director of Finance & Administration

9:30 Title VI Preliminary Report (35 minutes)

Presenter: John Gardner, Chief Inclusion, Diversity, Equity & Accessibility Officer Jake Warr, Espousal Strategies

10:05 Break (10 min)

10:15 Mitigations (45 minutes)

Presenter: John Gardner, Chief Inclusion, Diversity, Equity & Accessibility Officer

11:00 Board Discussion (1 hour)

Led by: Board President Linda Simmons

12:00 Next steps & decision-making timeline (15 min)

Presenter: General Manager Sam Desue, Jr., and staff

12:15 Closing remarks (10 min)

Presenter: Board President Linda Simmons

12:25 Adjourn